Käännökset, tulkkaus, kielten opetus
Käännökset, tulkkaus, kielten opetus

KÄÄNNÖKSET ja TULKKAUS

Toimintaperiaatteenani on ennen muuta korkealuokkainen laatu niin terminologian, kielen sujuvuuden kuin työn ulkoasunkin suhteen, ja  saamani palautteen mukaan asiakkaiden odotukset ovat useinkin ylittyneet positiivisella tavalla.

Luotettavuus aikataulujen ja laadun suhteen, palvelualttius ja joustavuus, useiden vuosien kokemus ja rautainen ammattitaito ovat kaikki takeena siitä, että a Lei on erinomainen valinta yhteistyökumppaniksi myös käännösten tekijänä.

 • käännöskielet: italia-suomi-italia, englanti-suomi-englanti, italia-englanti-italia, ranska-suomi (ruotsi-suomi)

 • tulkkauskielet: italia-suomi-italia, italia-englanti-italia, englanti-suomi-englanti

 • erikoisalat: lääketiede, mittaustekniikka, rikosilmoituslaitteistot, valvontakamerat, musiikki, koiratietous

 • hinnat: kieliparin ja tekstityypin mukaan - kysy tarjousta: teija(at)alei.fi

 • virallisen kääntäjän pätevyys italia-suomi

 • lisäpalvelut: teknistä kirjoittamista lähes 15 vuoden kokemuksella - suunnittelen ja kirjoitan myös käyttöohjeita ja esitteitä. Lisäksi teen kohtuuhintaan myös pienten yritysten ja järjestöjen nettisivustoja (mm. www.myrskytuuli.com, www.lindroosinpuutarha.fi, www.habibi-dancers.com)

 

KIELIKURSSIT

a Lei-kielikurssien tunneilla ei tule ikävä - päinvastoin, sillä tunnelma on rento ja iloinen ja eteneminen tapahtuu opiskelijan tai ryhmän mukaan sopeutetulla tahdilla. Suullinen kielitaito ja rohkeus puhua kasvaa tunti tunnilta, ja ilo omasta osaamisesta antaa lisäpontta opiskeluun.

Käytännönläheinen opetus tähtää siihen, että tosipaikan tullen opiskelijat eivät jää tuppisuiksi -  takataskusta löytyy aina joitakin hyödyllisiä sanoja ja lauseita, jotka voi ottaa käyttöön sen enempää jännittämättä.

Yksityistunneilla tai pienryhmissä opetus on tehokasta ja yksilöllistä, ja opetusilmapiiri kannustava. Teemme aina paljon suullisia harjoituksia, mutta niitä ei tarvitse jännittää: tärkeintä on rohkeus puhua ja into ilmaista itseään - iloisesti italiaksi tai estoitta englanniksi!

 

 • yksityistunteja ja pienryhmäopetusta

 • kielikursseja myös yrityksille - referensseinä mm. Vaisala Oyj, Lohjan Puhelin Liiketoiminta,
  ST Microelectronics

 • kielet italia ja englanti; mahdollisuus räätälöidä opetuksen sisältö tilaajan tarpeiden mukaan (esim. puhekielen aktivointi - matkailusanasto - liike-elämän sanasto jne)

Etusivu
Ajankohtaista
Yrityksestä
Käännökset, tulkkaus, kielten opetus
Tanssiesitykset ja opetustunnit
Ota yhteyttä
Referenssit
Valokuvat